top of page
Post 2.png

Hi!

Mijn naam is Nadia en met mijn passie voor huidverzorging hoop ik veel mensen te helpen bij het oplossen van hun huidproblemen.

 

Voordat het moederschap mijn leven verrijkte, heb ik jarenlang als doktersassistente gewerkt. Deze ervaring heeft mijn inzicht in de gezondheidszorg verrijkt en vormt nu een waardevolle aanvulling op mijn rol als schoonheidsspecialiste.

Met trots kan ik zeggen dat ik diverse cursussen en opleidingen heb gevolgd om een erkende schoonheidsspecialiste te worden. Mijn specialisaties omvatten onder andere de behandeling van acné, elektrisch ontharen, en ontharingstechnieken met geavanceerde IPL- en laserapparatuur. Of je nu kampt met huidproblemen of gewoon wilt genieten van een ontspannende gezichtsbehandeling, bij mij ben je in goede handen.

Naast mijn specialisaties bied ik ook diverse diep reinigende behandelingen aan. Bij mij draait alles om jouw welzijn en het verbeteren van je natuurlijke schoonheid. Wil je vakkundig advies of simpelweg genieten van een ontspannende behandeling? Bij Skincare by Nadia ben je van harte welkom. Neem gerust contact op en ontdek wat ik voor jouw huid en welzijn kan betekenen!

  • Whatsapp
  • Facebook
  • Instagram

Contact

Wil je graag meer informatie over een behandeling of persoonlijk advies ontvangen? Neem dan contact met ons op. Wij helpen je graag verder!

+31 6 35630783 

  • Whatsapp
  • Facebook
  • Instagram

Maak een afspraak

Ervaar ontspannende gezichtsbehandelingen, diep reinigende peelings, of kies voor onze diverse IPL-behandelingen voor huidverbetering en ontharing. Klik op de 'Boek een afspraak' knop en gun jezelf een moment van ultieme verwenning. Ik kijk ernaar uit om je te verwelkomen in onze schoonheidssalon!

bottom of page